Atractii turistice

   Putini sunt cei care pot spune ca au reusit sa colinde toata Romania, putini sunt cei care pot spune ca Romania nu este o tara frumoasa si din ce in ce tot mai putini sunt cei care opteaza pentru a-si petrece timpul liber in Romania. Nu mai este deloc un mister faptul ca multi dintre cei care-si permit excursii, vacante sau concedii hotarasc cu repeziciune locatii din afara granitelor noastre. Daca-i intrebam de ce, ne vor raspunde evaziv ca serviciile sunt mai bune, ca soselele sunt fara gropi, ca scapa de mizerie sau pur si simplu ca asta este dorinta lor. Nu-i condamnam si nu-i criticam, incercam doar sa-i convingem ca in ciuda tuturor sacrificiilor tara noastra merita vazuta, si merita prioritate atunci cand vine vorba de petrecerea timpului liber.

   Pentru o utilizare cat mai facila a portalului nostru am impartit aceste informatii in 4 pagini distincte:

      - Litoralul Marii Negre - descrie punctele de interes pe care le puteti vizita in vacanta D-voastra la mare. (Delfinariul, Planetariul, Acvariul, Aqua Magic, Telegondola, Satul de vacanta, Teatrul de vara, Insula Ovidiu, Zonele de promenada, Complexul muzeal de stiinte ale naturii, Piata Ovidiu, Moscheea Mahmud al II-lea, Cazinoul Constanta, Portul Tomis, plus multe alte evenimente cu data fixa.

      - Delta Dunarii - contine o larga desciere a Deltei si punctele de interes pe care le puteti vizita in vacanta D-voastra in Delta.

      - Atractii la munte - descrie punctele de interes pe care le puteti vizita in vacanta D-voastra la munte.

      - Alte atractii turistice - descrie punctele de interes pe care le puteti vizita in vacanta D-voastra si care nu se incadreaza in niciuna dintre categoriile de mai sus.

Pentru extinderea bazei de date referitoare la informatiile ce vi le oferim nu ezitati sa ne trimiteti descrieri ale zonelor de interes pe care noi nu le-am inclus inca in aceste pagini. O puteti face la adresa de email office@detaliigratuite.ro .